Ballongflygning i Malmö och luftballong över Lund

Ballongflygning med luftballong över Lund eller Malmö med Ballong & Äventyr. Klicka här och läs närmare om företagets många spännande flygningar.
Ballongflygning i Malmö och luftballong över Lund

Ballongflygning i sällskap med Ballong & Äventyr och upplev Sverige från ovan. Man får en helt speciell känsla för dem områden, man flyger över i luftballong. Man ser dem från ovan, men det hela känns fortfarande nära och tätt på, eftersom det inte finns några högljudda motorer eller snabba hastigheter, som driver en fram i ballongen. Ballongflygning med Ballong & Äventyr är ganska säkert. Det har gjorts dem rätta förbehåll för vind och väder, så alla får en bra resa med ballongflygning.

Klicka här och ta reda på mer om ballongflygning i Malmö med Ballong & Äventyr. Dem arrangerar en massa olika flygningar i Skåne, där Malmö naturligtvis är en av destinationerna. Här kan man se stadens landmärken från luften och njuta den vackra natur, som omger den vackra, svenska stad i Skåne. Klicka här på hemsidan hos Ballong & Äventyr, där det finns möjlighet för att beställa biljett till ballongflygning i Malmö.

En annan stad i Skåne, som Ballong & Äventyr arrangerar flygningar över, är Lund. Luftballong över Lund gör det möjligt att få ett helt nytt intryck av platsen, där Slaget vid Lund ägde rum. Det finns dessutom en vacker och rikt djurliv i området omkring Lund. Ballongflygning över Lund ger anledning till både historisk fördjupning och berättelser samt uppskattning av naturen och dem många vackra intryck den ger, när man ser det hela i fågelperspektiv.

Klicka här och beställ biljett till ballongflygning med luftballong över Lund och Malmö med Ballong & Äventyr på ballongaventyr.se.