Online hos Barberklingen - rakhyvlar

Nu kan du prenumerera på grymt vassa kvalitetsrakblad från Barberklingen – de levereras direkt hem till dig, helt utan trista bindningstider och dolda avgifter. Inte ens frakten behöver du betala! Ja, ett lyxigt skaft i solid metall och ett reseetui till din nya rakhyvel följer också med. Kan det bli bättre?
Online hos Barberklingen - rakhyvlar

Gör livet lent och enkelt! Hur ofta har du inte upptäckt att du glömt köpa ny rakhyvel just när du behöver den, och tvingats plåga dig med en gammal, slö sådan? Det är dags att slippa bekymra sig över dålig rakning med öm och irriterad hud. Det är också dags att slippa välja mellan dyra märken med höga priser och billiga märken med dålig kvalitet. Nu finns ett smartare alternativ. Barberklingen skickar nya kvalitetsrakblad direkt hem till dig just när du behöver det. Du bestämmer själv när och hur ofta, helt utan bindningstid och dolda avgifter. Hur är det då möjligt att en rakhyvel av så hög kvalitet kan kosta så lite? Jo, Barberklingen har skippat den tjusiga förpackningen, dyra sponsoravtal och tv-reklam för att istället kunna leverera rakhyvlar till riktigt låga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Prova du också!

Som medlem hos Barberklingen får du rakhyvlar med knivskarpa blad av högsta kvalitet direkt hem i brevlådan, fraktfritt och med Sveriges kanske mest flexibla medlemskap. Du bestämmer själv hur ofta du vill ha nya blad till din rakhyvel hemskickade, och du kan pausa eller säga upp ditt medlemskap precis när du vill, genom ett fåtal klick på din medlemssida. Hos Barberklingen bestämmer du själv! Allt om ditt medlemskap är samlat på en och samma sida, så att du lätt hittar det du behöver. Inte nog med att kvaliteten på produkterna konkurrerar med marknadens bästa, priserna är dessutom löjligt låga. Skäm bort dig själv med knivskarpa rakblad till knivskarpa priser!