Ladda ner spel, PC och CD-nyckel Origin - PlayGames.se

Älskar du också att spela? På playgames.se hittar du alla dina favoritspel, klara att ladda ner så att du kan börja spela inom några minuter. Utbudet är brett, med klassiska titlar som Battlefield, Sims, Fifa och World of Warcraft blandat med nyheter som PES 2018, Life is Strange och Absolver. Välkommen in!
Ladda ner spel, PC och CD-nyckel Origin - PlayGames.se

På playgames.se kan du ladda ner alla dina favoritspel, så att du kan börja spela inom några minuter. Ingen lång väntan på postgången och inga onödiga CD-omslag som tar plats i bokhyllan – bara kul spel rakt ner i din dator! Playgames.se erbjuder spel för en rad olika plattformar, bland annat Xbox One, Steam, Origin, Blizzard och många andra, för både Mac och PC. Skulle du råka radera ett spel du köpt är det bara att ladda ner det igen, så många gånger du vill. Det är heller inte låst till din dator, loggar du in på ditt konto för plattformen kan du spela spelet på vilken enhet du vill. Och behöver du hjälp med nedladdning eller installation har playgames.se även en helt överlägsen support. Let’s play!

Letar du produktnycklar till plattformen Origin? Hos playgames.se finns allt du kan tänka dig, oavsett genre, och till marknadens bästa priser. Origin är en digital plattform utvecklad av Electronic Arts, och har så gott som alla EA:s spel med allt från action och äventyr till sport och strategispel. Origin har också inbyggd funktionalitet så att flera kan prata och spela med varann. Det är väldigt enkelt att installera nya spel på Origin, du anger bara produktnyckeln (också kallad CD-nyckel) så sköter Origin resten. Du är heller inte låst att spela på just din dator, loggar du in på ditt konto för plattformen kan du spela på vilken enhet du vill. Så ta en titt på playgames.se och du kommer helt säkert att hitta ett spel som passar just dig!