Köp norsk flagga och båtflagga hos Langkilde & Søn

Om du vill investera i en flagga med marknadens högsta kvalitet är det Langkilde & Søn du ska besöka. De säljer båtflaggor, norska flaggor och övriga nordiska nationsflaggor, producerade med tidlös design och utmärkt hantverk.
Köp norsk flagga och båtflagga hos Langkilde & Søn

 

Låt en norsk flagga vaja i vinden

Den norska flaggan vajar på viktiga högtidsdagar Man hissar den på första skoldagen vid skolor och lärosäten, sätter norska flaggor på bordet på födelsedagar och årsdagar och flaggar officiellt i Norge när kung Harald eller prinsessan Ingrid Alexandra har födelsedag. Men den norska flaggan finns också på plats i samband med dödsfall, när det flaggas på halv stång. Langkilde & Søn har tillverkat flaggor av högsta kvalitet sedan 1938 och företaget drivs nu av fjärde generationen. De har alltså mångårig erfarenhet av hantverket och deras design är tidlös. Det är orsaken till att de också är kunglig hovleverantör. När man hissar den norska flaggan i trädgården eller pryder sitt hem med den är det alltså för att markera viktiga händelser och det stärker gemenskapen hos ett folk att visa sin glädje och sorg med en nationalflagga. När du beställer en norsk flagga på langkilde-flagga.se får du en flagga med extra stark söm och vår egen flaggduk, som har extra hög kvalitet och kan hissas i många år för att samla människor kring viktiga händelser och  högtidsdagar. Du får dessutom fri frakt för köp över 899:- SEK.

Se utbudet av båtflaggor hos Langkilde & Søn

När man seglar i utländska farvatten är det en god sed att markera var man kommer ifrån med en båtflagga. Hos Langkilde & Søn hittar du båtflaggor och destinationsflaggor, eller gästflaggor, som de också kallas. Alla deras båtflaggor är sydda av äkta flaggduk och är otroligt starka, och de finns i olika storlekar för att passa alla båtar. Destinationsflaggan används när man seglar in i en utländsk hamn. Det visar att man är gäst i landet och är också en artighetsgest. Om man har en utländsk gäst ombord kan man hedra personens nationalitet med en extra båtflagga under styrbords vantspridare. Till sjöss är det också en hövlig och artig gest att hälsa på andra båtar som närmar sig. Det gör man genom att sänka båtflaggan på halv stång och hissa den igen när den andra båten har besvarat hälsningen. Om du köper en båtflagga på langkilde-flagga.se kan du vara säker på att få mycket hög kvalitet, vacker och tidlös design och en flagga med förstklassigt hantverk.