Överraskande miljövänliga engångsartiklar

Det breda sortimentet överraskar när du besöker återförsäljaren Plant2Plast. Även kategorierna miljövänliga papperssugrör och sockerrörstallrikar, där det just nu finns ett antal spännande produkter för festen eller baren/cafét, har mycket intressant att bjuda på. Hur som helst kommer du helt säkert att hitta produkter av intresse när du besöker deras webbplats. Läs mer här nedanför om du är nyfiken.
Överraskande miljövänliga engångsartiklar

Smartaste tallriken är biologiskt nedbrytba

Att besöka butiker som Plant2Plast är en ren glädje. Du blir direkt presenterad för alla de goda möjligheter som finns idag vad gäller miljövänliga engångsprodukter. Vad sägs om att servera maten på några av de smarta sockerrörstallrikarna nästa gång du håller fest? Sockerrörstallriken är en smart och miljövänlig lösning som passar bra för den kvalitetsmedvetna konsumenten. Den är inte bara ett miljövänligt och grönt alternativ till vanliga take away-tallrikar utan också en kvalitetsprodukt som på alla sätt lätt konkurrerar med vanliga take away-tallrikar. Och kanske viktigast av allt är att priserna på sockerrörstallrikar hos Plant2Plast ligger på en nivå som faktiskt är realistisk för en vanlig svensk restaurangägare.

Snyggaste sugrören är gröna

Sugrör är trevligt när du ska dricka en god drink eller andra drycker. Men tyvärr är traditionella sugrör inte särskilt miljövänliga. Lyckligtvis händer det en del även vad gäller sugrör och miljövänliga alternativ börjar dyka upp, bland annat i form av miljövänliga papperssugrör. Miljövänliga papperssugrör är ett grönt alternativ till vanliga sugrör och går minst lika bra att dricka med, och de kan nu köpas till rimliga priser. Miljövänliga papperssugrör liksom sockerrörstallrikar hittar du i katalogen hos www.plant2plast.se.