Köp Far Cry 5 online

Hundratusentals kunder kan inte ha fel – köp dina pc-spel online hos Playgames du också! Där hittar du alla dina favoritspel, från gamla klassiker till de senaste nyheterna, klara att ladda ner så att du kan börja spela inom några minuter. Hos Playgames hittar du pc-spel och produktnycklar för Steam, Origin, Uplay och en mängd andra plattformar.
Köp Far Cry 5 online

Köp dina pc-spel online

Playgames är en av Nordens ledande distributörer av spel och produktnycklar för pc, Mac och olika spelkonsoler online. De har alltid de senaste titlarna på lager, liksom gamla klassiska favoriter, och håller marknadens bästa priser. Playgames erbjuder pc-spel online för en mängd olika plattformar i ett enkelt format så att alla kan spela. Köp dina pc-spel online så slipper du vänta på postgången och du slipper onödiga cd-omslag som tar plats i bokhyllan – istället får du kul spel rakt ner i din dator på bara några minuter! Snabb leverans och riktigt bra kundservice och har dessutom högsta prioritet hos Playgames. Har du frågor eller funderingar i samband med köp, nedladdning eller installation av pc-spel online, kontakta bara deras kundtjänst. Så ta en titt på Playgames och du kommer helt säkert att hitta en hel rad spel som passar just dig!

Far Cry 5 för Uplay

Nu hittar du också Far Cry 5 för Uplay hos Playgames. I den senaste delen av den prisbelönta serien Far Cry får du följa med till Amerika och Hope County, Montana. Hope County är ett samhälle belägrat av den obehagliga och våldsamma domedagssekten känd som Eden's Gate, under ledning av sektledaren Joseph Seed och hans ocharmiga syskon, Heralds. Ditt uppdrag i Hope County är att väcka liv i motståndsrörelsen och befria samhället från sektens järnhårda grepp. Hos Playgames får du cd-nycklar (även kallat produktnycklar) till Far Cry 5 snabbt och smidigt via e-post. Du använder sedan Uplay-plattformen för att lösa in dina produktnycklar. Tillsammans med produktnycklarna får du en guide som steg för steg beskriver hur du går tillväga för att ladda ner, installera och spela Far Cry 5. Är du redo? Let’s play!