Köp dina produktnycklar snabbt och enkelt online

Hundratusentals kunder kan inte ha fel – köp dina produktnycklar online hos PlayGames du också! Där hittar du alla dina favoritspel, från gamla klassiker till de senaste nyheterna, klara att ladda ner så att du kan börja spela inom bara några minuter. Hos PlayGames hittar du spel och produktnycklar för Steam, Origin, Uplay och en mängd andra plattformar.
Köp dina produktnycklar snabbt och enkelt online

Nordens bredaste sortiment av produktnycklar

I PlayGames sortiment hittar du produktnycklar till alla dina favoritspel, klara att ladda ner så att du kan börja spela inom bara några minuter. Urvalet är brett med klassiska titlar som GTA, Battlefield, Sims och World of Warcraft blandat med nyheter som PES 2018, Far Cry 5 och Battlefield V. PlayGames är en av Nordens ledande distributörer av spel och produktnycklar. De har alla de senaste titlarna på lager och håller marknadens bästa priser. PlayGames erbjuder digital distribution av spel och produktnycklar i ett enkelt format så att alla kan vara med. Ingen långdragen väntan på postgången och inga onödiga CD-omslag som tar plats i bokhyllan – bara kul spel rakt ner i din dator! Dessutom är god kundservice och snabb leverans av högsta prioritet hos PlayGames. Har du frågor eller funderingar i samband med köp, nedladdning eller installation av produktnycklar, tveka inte att kontakta deras kundtjänst. Med PlayGames är du garanterad underhållning varje dag, året om!

Håll ett öga på PlayGames

Är du ute efter cd-nycklar till Origin är PlayGames rätt plats för dig. Origin är en digital plattform utvecklad av företaget Electronic Arts. Den innehåller nästan alla spel som Electronic Arts har släppt och här finns något för alla. På plattformen Origin kan du spela några av spelvärldens största titlar som Battlefield, Sims, Fifa och Command & Conquer. Origin har också inbyggd funktionalitet för att prata och spela med vänner i multiplayer, achievements och mycket mera. Origin är en plattform som det är otroligt lätt att installera nya spel på. Du anger helt enkelt cd-nyckeln (även kallat produktnyckeln) som du har fått från oss, och sedan ordnar Origin resten. När du har löst in cd-nyckeln ansluts spelet till ditt konto i Origin. Det innebär att du alltid har dina spel tillgängliga även om du byter dator. PlayGames uppdaterar ständigt sitt sortiment, så håll alltid ett öga på playgames.se så är du säker på att inte missa något!