Ta matlagningen till en högre nivå

Hos SousVideShop.se hittar du ett brett urval av köksredskap både för professionella och privata. Nu kan du laga mat med professionellt resultat hemma i ditt eget kök.
Ta matlagningen till en högre nivå

Professionell utrustning för professionellt resultat – det är enkelt

SousVideShop.se saluför köksutrustning till professionella kockar, men om du gillar att laga mat finns det också något för dig. En sifon är ett måste om du vill ta matlagningen till en högre nivå, med den kan du inte bara göra vispad grädde, du kan också skumma dina såser och krämer. Det är något särskilt med en skummad sås som du kan göra med en sifon – och det är faktiskt väldigt enkelt. Du häller din sås i din sifon och skummar ut den på tallriken, på steken eller på grönsakerna, och får just det fantastiska resultat som du annars bara får på en riktigt bra restaurang. Klicka in på hemsidan sousvideshop.se så hittar du många spännande produkter till ditt kök, och det till riktigt bra priser trots att det är professionell kvalitet.

Laga mat som proffsen i ditt eget kök

SousVideShop.se säljer många olika typer av köksutrustning till bra priser. I butiken hittar du bland annat sous vide-maskiner till bra priser. En sous vide-maskin är ett vattenbad som värms till en bestämd temperatur, i den kan du till exempel sänka ned en stek som är vakuumförpackad och låta det pochera vid den inställda temperaturen, till exempel 60 grader, över natten. På detta sätt får köttet en helt jämn temperatur hela vägen igenom, till skillnad från att tillaga den i ugnen på 200 grader. Köttet kommer att vara 60 grader och perfekt rosa genom hela stycket, sedan kan du steka det i stekpannan några minuter för att ge det en fin skorpa. Med sous vide kan du garantera ett perfekt resultat varje gång du lagar mat utan att använda stektermometer. Det är så proffsen lagar mat på restaurang.