Rädda möblerna från busdjur med klös

Du tror det kanske inte, men din söta, lena katt är ett riktigt litet rovdjur. Att klösa är en del av kattens naturliga beteende, och är du rädd om din fina soffa är ett klösträd ett bra alternativ. Hos TecTake finns riktigt många klösträd att välja bland, och du kan vara säker på att hitta den perfekta möbeln till just din katt.
Rädda möblerna från busdjur med klös

Klösträdet blir kattens favoritmöbel

Ge din katt en egen möbel att vässa klorna på så har du en chans att få ha dina stoppade möbler i fred. Katter behöver klösa. Det är en del av deras naturliga beteende för att hålla klorna i trim, markera revir och träna kroppen. Med ett intressant klösträd kan din katt få en egen favoritplats i vardagsrummet. Eller varför inte köpa flera, om du har flera rum som du och din katt tycker om att vara i? Klösträd kan användas till mycket mer än att vässa klorna – de har inbyggda grottor, gömställen och mysiga sovplatser där dina pälsklingar kan leka, gömma sig, busa, klättra och sova. Att klättra, klösa och röra sig minskar stress och frigör oxytociner i kroppen, det är kort sagt en grundläggande förutsättning för att din katt ska må bra. Att investera i ett klösträd räddar inte bara din soffa, det förhöjer även din katts livskvalitet och hälsa.

Klösträd i många olika modeller

Katter är sällskapliga och nyfikna djur. Välj därför ett klösträd till din katt som passar bra tillsammans med din övriga inredning. Ge det en central plats i ett rum du själv använder ofta, till exempel vardagsrummet. Ställ gärna klösträdet nära ett fönster så att katten kan titta ut och studera vad som händer utanför. Då kommer troligen din lilla kisse att ta sig an klösträdet med liv och lust, och risken minskar att den inspireras att vässa klorna på oönskade ställen. Hos TecTake hittar du klösträd i många olika varianter, alla byggda av gedigna material i hög kvalitet. Klösträden finns i en rad olika former, storlekar och färger med en mängd funktioner och detaljer som varje leksugen katt kommer älska att upptäcka och undersöka. Ta en titt i butiken hos tectake.se och du kommer helt säkert att hitta ett klösträd som passar just ditt hem och just din katt!