Klösträdet gör katten glad

Ett klösträd är ett bra tillbehör i alla katthushåll. Det håller katten sysselsatt och skonar dina möbler när kissen har sin egen möbel att klättra och klösa på. Hos TecTake finns riktigt många klösträd att välja bland, och du kan vara säker på att hitta den perfekta möbeln till just din katt.
Klösträdet gör katten glad

Friska katter med klösträd

Klösträdet hjälper din katt att hålla sig frisk och aktiv hela året om. Det fungerar både som träningsstation och klätterträd, men också som en skön plats att krypa upp i och ligga och vila eller spionera på omgivningen. Trädet blir kattens egen koja där den trivs och mår bra samtidigt som din lilla älskling får perfekt träning och stimulans så att den inte får långtråkigt. Klösträdet hjälper också katten att hålla sina klor starka och friska och minskar risken för att katten blir överviktig och får ledproblem. Det tillhör kattens naturliga beteende att träna, klösa och vässa klorna. För att få kissen att sluta göra det på dina möbler och andra saker som du sätter värde på, behöver du komma med ett intressant alternativ. Därför erbjuder TecTake snygga och stilrena klösträd i olika storlekar och utföranden så att du helt säkert kan hitta ett som passar just din smak och stil.

 

Vilket klösträd ska jag välja till min katt?

Kolla in sortimentet hos TecTake och hitta den perfekta leksaken till din katt! Klösträden finns i en rad olika storlekar, former och funktioner. Men vilket ska du välja till just ditt hem och din katt? De mindre klösträden, under en meters höjd, passar bra till en liten katt eller en kattunge, eller om du har ont om plats hemma. Ett litet klösträd är lättplacerat och användbart även om du bor litet. Skulle du få mer plats, eller fler katter, kan klösträdet utökas genom att kombinera flera klösträd till en större lekplats för katten. Om du har en stor katt men inte jättemycket plats hemma, kan du välja ett mellanstort klösträd som är mellan 100-160 cm högt. Då får din katt massor med plats att klättra, undersöka och vila, utan att klösträdet tar över hela rummet. Om du har ordentligt med plats och en stor katt, eller många katter, passar de största klösträden med många olika våningar att klättra på och flera krypin där katten kan gömma sig och sova. Hos TecTake hittar du en mängd alternativ att välja bland – allt från små, enkla klösträd till rejäla, avancerande konstruktioner. Oavsett vilken modell du väljer kommer din katt att älska det!