Din bästa vän är värd en egen valpgård

De flesta hundägare håller med om att hunden är människans bästa vän. Tänk dig att ha en vän vid din sida som alltid möter dig med en ivrigt viftande svans, följer dig i vått och torrt, tröstar dig och får dig att skratta när du bäst behöver det. Förhållandet mellan hundägare och hund är något alldeles särskilt.
Din bästa vän är värd en egen valpgård

Husdjursprodukter av alla slag

Nu behöver du inte leta längre – hos TecTake hittar du allt du behöver för att göra din fyrbenta vänner glada. För dig som har katt finns klösträd i en rad olika storlekar och modeller, så att din pälskling kan tillfredsställa sina naturliga behov att klättra och vässa klorna så mycket den vill. För hundägare finns det mjuka hundbäddar i olika storlekar, robusta transportburar och säkra valphagar i mjuk textil eller i stadig metall. Valphagarna i textil är lätta att fälla ihop och flytta och kan även användas inomhus. De passar också till mindre djur som till exempel marsvin och kaniner. För att aktivera och träna din valp finns roliga och flexibla lektunnlar som kan användas både inomhus och utomhus. Hos TecTake hittar du också praktiska produkter till mindre husdjur, som stabila burar till kaniner och marsvin, och rymliga fågelburar och voljärer till undulater, nymfparakiter och andra fåglar. Allt till riktigt bra priser förstås!

Valpgården – en säker plats för busvalpen

Med en lekhage, eller valpgård, får dina valpar en egen plats i trädgården, där kan de röra sig fritt utan risk att de springer bort eller gör sig illa. I en sådan praktisk inhägnad kan valparna leka utan att du hela tiden måste hålla ett öga på dem. Men tänk på att inte lämna valparna ensamma för länge. Hundar är flockdjur och mår inte bra om de inte får träffa både människor och andra djur. Hur stor ska hagen då vara? Det är viktigt att välja en tillräckligt stor lekhage, speciellt om du har en stor ras eller en stor kull. Hur stor hagen behöver vara beror på hur många och hur stora hundar du har. Hos TecTake hittar du praktiska och smidiga valphagar i många olika modeller, i både textil och metall. Hagarna i textil är hopfällbara och lätta att bära med sig. Se hela sortimentet på www.tectake.se, där vettiga priser och snabba leveranser är något av ett signum. Välkommen in i butiken!